CilemTuncNickyVankets

.

.

.

.

.

.

.

DISCOVER

Primeur in de Belgische modewereld

Voor het eerst in de geschiedenis van de Belgische modewereld bundelen 2 generaties ontwerpers hun talenten. Jonge Wolf Cilem Tunc en Enfant Terrible Nicky Vankets smelten creatief samen in een unieke en exclusieve collab capsule collectie, volledig handgemaakt in België.


#cilemtuncnickyvankets

.

.

.

THE DESIGNERS

NICKY VANKETS & CILEM TUNC

Cilem Tunc, bekend van het tv-programma Jonge Wolven, lanceerde enkele jaren geleden haar eigen label door haar liefde voor de mode. Een heel draagbare, toch elegante en verfijnde collectie evolueerde tot een signature look, typerend voor de jonge vrouw die op een subtiele manier toch een statement wil maken. Als millenia herself begrijpt zij als geen ander onze social media generatie van vandaag en bouwde zij in geen tijd een online imperium uit.


Nicky Vankets, die dit jaar zijn 30 jaar als ontwerper viert en zijn vak leerde aan het gerenommeerde London College of Fashion, staat al jaren bekend voor zijn heel vrouwelijke en exclusieve creaties. Zijn jarenlange expertise en enorme vakkennis bouwde hij uit in zijn eigen atelier te Hasselt waar ook deze collectie zal geproduceerd worden. Zijn eigenzinnig handschrift en eindeloze creativiteit samengevoegd met Cilem’s jonge rebelsheid lijken wel een match made in heaven.


@cilemtunc @nickyvankets

0727
0503
0389
0269
0634-2
0562
0531